Healing och massage i Gävle

Healing och massage i Gävle

Hej på er alla fina följare

Tack för att ni följer och läser min blogg, det gör mig jätteglad ska ni veta! Idag tänkte jag dela med mig av ett inlägg som handlar om massage och healing då jag testat det hos en kvinna här i Gävle. Jag tycker ju om att testa olika behandlingar och produkter för friskvård och delar gärna med mig av tips och råd som kan inspirera andra att ta hand om sig och må bra. Att sprida goda energier och motivera till ett hälsosamt liv är ju något jag tycker mycket om.

Jag går med jämna mellanrum på massage då jag tycker att det hjälper mig att slappna av och ta bort både stress och spänningar i kroppen. Men när jag var där sist så berättade hon litegrann om healing som behandlingsmetod och jag blev väldigt nyfiken att testa det. Då jobbar man mer med energier och liksom balans inifrån och ut. Jag bokade en tid i samband med besöket för massage och igår var jag för första gången på healing och det var något av det härligaste jag upplevt. Innan var jag nyfiken men skeptisk men nu är jag inte skeptisk längre.

Om man söker en behandling som fungerar för stressreducering, för att släppa på blockeringar, skapa nytt flöde av goda energier och en härlig känsla av balans så är detta verkligen något att testa. Och om du bor i Gävle så kan jag rekommendera att göra ett besök hos Susanna på Holistic Touch Gävle för hon är superduktig, jag har verkligen fått ny energi och är så glad för denna upplevelsen. Till er som är skeptiska så vill jag också tillägga att man måste varken vara andlig eller spirituell för att kunna ta till sig healing även om många kanske tror det. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så får vi se vad det blir för tips nästa gång.


Kommentarer är stängda.