Arbetskläder med reklamtryck

Arbetskläder med reklamtryck

Hej på er!

Jag sitter här och tänkte beställa lite arbetskläder till jobbet, jag tycker det känns dumt att våra anställda ska behöva gå i sina egna kläder. Sen kan det vara ett bra sätt att göra lite marknadsföring med, jag tänkte nämligen ha lite reklamtryck på tröjorna med våran logga. Trots att jag är ganska ung så har jag arbetat i ganska många år och har varit på ställen där specifika arbetskläder har varit ett krav och jag kan säga att det är väldigt sällan som jag har haft något jag tyckt om. Nu är det så att vi här har två olika avdelningar, det ena är lagret och det andra är säljavdelningen. Jag är egentligen inte ansvarig för någon av de avdelningarna utan jag ansvarar för marknadsföringen och delvis för att hålla lokalerna i bra skick. Dock fick jag uppgift av chefen att hitta lite schyssta arbetskläder till båda avdelningarna samt även ansvaret att ordna med reklamtryck på kläderna. När jag arbetade på lager så hade jag alltid en huvtröja eller en helt vanlig sweatshirt, inga dragkedjor eller andra konstigheter. Så kommer jag även förhålla mig nu och det kommer inte vara några som helst krav på att lagerarbetarna ska ha på sig dessa tröjor. De kommer alla få välja vilken typ av tröja de vill ha och sen är det upp till dem om de vill använda tröjorna eller inte. Jag tänker ett ganska stort reklamtryck på ryggen bara och sen får det vara bra. För säljarna så är det lite viktigare med hur deras klädsel är, speciellt med tanke på att vi ofta säljer genom att boka in möten. Då är det väldigt viktigt att man ser professionell ut och därför kommer jag nog behöva lite mer tid till att tänka ut vad för typ av plagg jag ska beställa. Nu tycker jag att vi rundar av här så att jag kan bege mig ut i solen som skiner så starkt över Uddevalla.  


Kommentarer är stängda.