Möbeltransport i Linköping av våra nya möbler

Möbeltransport i Linköping av våra nya möbler

Hej på er alla fina

I helgen som var så var jag och min sambo och handlade ny möbler i Linköping. Det blev en soffa med nytt soffbord och en matta som passar till. Men till saken hör ju att vi har väldigt liten bil och ingen av oss är van vid att köra med släp så vi bokade faktiskt möbeltransport. Det blir ju en liten extrakostnad men det är så värt att slippa fundera på det bekymret.

Eftersom det var långhelg så fick vi boka vår möbeltransport till en dag i slutet mot denna veckan istället. Så på fredag ska jag jobba halvdag bara så att jag kan vara hemma och ta emot våra nya möbler. Det ska bli så härligt att få fint och det här är de första sakerna förutom vår säng som vi köper ihop. I Linköping märks det nu att våren har kommit och det är så himla härligt, tänk då att också ha nya möbler att se fram emot – vilket lyckorus!

Det var inget enkelt beslut att komma fram till vilken soffa och vilket bord vi ville ha, vi har suttit och kollat på nätet i förväg på flera alternativ och sen så bestämde vi oss för att åka till möbelaffären i Linköping och titta på våra olika alternativ. Man kan ju inte köpa en soffa som man inte sett och provat att sitta i kom vi båda fram till i alla fall. Den kan ju se jättefin ut men kanske inte alls är skön och vi vill ju inte bara ha en soffa för att den är fin att titta på!

?Den ska vara mjuk och inbjudande och mysig att gosa i och kolla på film i och så ska det finnas gott om utrymme för oss båda. Samtidigt behövde den ju vara lagom stor för vårat vardagsrum också. Men vi är supernöjda med den vi valt så nu längtar vi efter at få hem allt! Jag önskar er en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.