Beställt hem presentreklam

Beställt hem presentreklam

Tjenare bloggen! Idag har jag fått hem lite presentreklam till mitt företag som jag tänkte ge bort till några av våra samarbetspartners. Det finns många anledningar till att använda sig av presentreklam och det vanligaste syftet är väl att ge det till kunder eller potentiella kunder för att kunna göra någon form av påverkan. Men det är inte riktigt i det syftet som jag har inhandlat det här, utan det är av den enkla anledningen att jag vill visa att vi finns här för att hjälpa våra samarbetspartners när de behöver vår hjälp. Ett tecken på att vi för ett gott samarbete tillsammans och ett sätt för vårat företag att visa vår tacksamhet. Jag är väl medveten om hur viktigt det är att skaffa sig nya kunder men är det något som jag har lärt mig genom åren som företagare så är det att ett brett nätverk och befintliga kunder är precis lika viktiga, om inte viktigare. I många år har jag arbetat med att bygga upp ett kontaktnät som sträcker sig över hela Sverige, både på ett personligt plan men självklart också ur ett affärssyfte. Trots att vi har vårat bolag nere i Kristianstad så arbetar vi över hela Sverige och utan företagets kontakter så hade inte det varit möjligt. Jag har beställt lite olika sorter av presentreklam som jag tror kommer att komma till användning hos våra samarbetspartners, det är allt från kaffekoppar till pennor så det blir nog bra detta ska vi se. I dagsläget rullar affärerna på som i vanlig ordning, vi hade en rejäl topp för några veckor sedan som vi dock har börjat tappa lite nu men vi ligger fortfarande bra till i våra prognoser och det hoppas jag håller i sig. Jag tänkte faktiskt stick från kontoret i Kristianstad en stund för att bege mig hem och äta lite lunch, men ni får ha det så bra!


Kommentarer är stängda.